(ЮНИ 03) Чартиране на РК София Триадица

Днес се проведе тържеството по случай чартирането на Ротари клуб София Триадица. Това е клуб съставен от 31 члена, повечето млади и амбициозни бивши членове на програмите Интеракт и Ротаракт на различни Ротари клубове в България и по света. Тържеството беше уважено от много Ротарианци от страната, като от София най-голямата група беше от Ротари клуб София Капитал. За събитието, което се проведе в р-т Лаура в НДК,

Ротари клуб София Капитал подари на новия клуб 3 торти от сладкарници “Неделя”, за да може да подкрепи дейността на клуба. Каузата за събиране на средства от куверти, търг и томбола се увенча с успешни 14 000 лв, които са достатъчни за стартирането и покриването на над 50% от сумата нужна за медицински проект на РК София Триадица. Ротар клуб София Капитал беше представен от президент-елект Димитър Мандраджиев, президент-номини Цветелина Маймарова с нейния съпруг Иван, секретаря Невена Стайкова, ковчежник-елект Иван Събев, член Пролетка Христова и други приятели и редовни гости на клуба ни. Спонсор клуб на новия РК е РК София Тангра. Клубът се среща всеки понеделник в х-л Маринела от 19:00 ч. Секретар е приятелят Мартин Денев.

Пожелаваме успех на приятелите от РК София Триадица и ги очакваме на съвместна среща през януари 2018 г. в р-т Лебед.

На снимката: Чартър-президента Владимир Венциславов (в дясно) с Димитър Мандраджиев, Елект-президента на Ротари Клуб София Капитал (в ляво).

 

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions