(ОКТ 24) Митко Василев гост-лектор на РКСК (+ГАЛ)

Днес Ротари клуб София Капитал имаше удоволствието да изслуша лекция на международна икономическа тема от страна на д-р Митко Василев – главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Той разказа за дейността на структурата в България и трудностите, през които се е наложило да мине, за да се утвърди на позицията лидер в НПО сектора, свързан с икономическото развитие на България.

Д-р Митко Василев e главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) от създаването й през 2004 г. Преди това д-р Василев оглавява организациите, предшественички на ГБИТК: от март 1993 г. – Представителството на германската икономика, а от март 1995 г. – Деловия клуб на германската икономика в България. ГБИТК е учредена на 9 март 2004 г. на базата на двустранно споразумение между правителствата на Федерална република Германия и Република България. Днес със своите близо 1000 фирми членки тя е най-голямата двустранна търговска камара в България. От 2003 г. д-р Митко Василев е и представител на Бавария в България.

Д-р Василев отговори на множеството въпроси, които бяха зададени след края на срещата и беше поканен да започне да идва на редовните срещи на РКСК. Бяха обсъдени евентуални бъдещи проекти.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions