(ДЕК 21) Дарихме 30 компютри в полза на хората (+ГАЛ)

Ротари Клуб София Капитал и Сателитен Ротари клуб София Капитал – Горна Баня, координираха дарение от американска компания, която предостави 30 компютърни конфигурации, като продължение на програмата и проектите в област образование и култура на двата клуба. Една поредица от успешни инициативи и устойчеии проекти, благодарение на усилията на членовете и спомоществователите на клуба. Ротари клуб Соифя Капитал изказва специална благодарност  на г-н Георги Костадинов за осъществената подкрепа за този проект. В навечерието на Коледа, обединени и единни, Ротари Клуб София Капитал и Сателитен Ротари клуб София Капитал – Горна Баня дарихме на децата от 53 ОУ “Николай Хрелков” оборудване за първия им кабинет по информатика, като акцията съвпада с дейностите по честването на 60 годишнината на школото. Имаше сълзи от радост в очите на децата и представителите от РКСК в лицето на Президент-Елект приятелката Лина Маймарова и на председателя на Сателитния клуб приятеля Иво Иванов.

В същия ден дар получиха и хората от Дом за възрастни “Горна Баня” – за някои от тях онлайн връзката с децата в странство ще е за първи път от много години.

Компютри дарихме и в център за спешна помощ в гр.София, кв.Люлин. които ще подпомогнат работата на центъра, важен не само за хората в Люлин, но и за хората от кварталите Надежда, Обеля, Овча купел, Горна Баня и Павлово.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions