(ЮНИ 27) Ротация на Софийските Ротари клубове (+ГАЛ)

На 27 юни, в ресторант „Лебед“ край езерото Панчарево софийските ротариански клубове се събраха на съвместна среща, на която се състоя церемония по предаването на презинтските огърлици на всътъпващите в длъжност президенти през новата ротарианска година. Събитието бе открито и ръководино от президента на Ротари клуб София-Интернешънъл Пламен Лазаров. Както обикновено, при откриването прозвуча химнът на Република България, този път изпят от самите присъстващи ротарианци.

С приветствени думи от името на ръководството но Дистрикт 2482 към участниците в срещата се обърна Пламен Цветков, Дистрикт гуверньор номини. В синхрон с призива на ДГ елект Маргарита Богданова  за устойчив растеж на броя на ротарианците чрез привличане на нови членове, той връчи ротарианската значка на най-новия член на РК Горна Баня (клуб създаден от РК София Капитал).

Много думи на благодарност за техния принос бяха отправени  към досегашните президенти на клубовете: София,  София-Витоша, София-Възраждане, София-Капитал,  София Триадица, София-Сити и София-Тангра, а техните нови лидери споделиха мисли как би могла да се сътвори на практика «Магията на Ротари», мотото на започващата ротарианска година.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions