(ЯНУ 2) Благодарствено писмо за подкрепата за кампанията БЪДИ ЧОВЕК в гр. Елин Пелин

Ротари клуб София Капитал получи благодарествено писмо за взетото участие в дарителската кампания БЪДИ ЧОВЕК в гр. Елин Пелин. Може да прочетете писмото, което беше изпратено до нашия президент-елект Петър Христов: 

От: Diliana Velinova <d**********@********.***>
Date: нд, 2.01.2022 г. в 21:22 ч.
Subject: Благодарности за участието в Коледната кампания на Бъди Човек – гр. Елин Пелин
Здравейте Ротари Клуб София Капитал. Мина поредната кампания на “Бъди Човек” – гр.ЕлинПелин. Ще си позволя това да не бъде суха статия, а нещо малко по-лично, каквато е и каузата ни – лична. Стартирахме това начинание без изобщо да знаем с какво се захващаме. Незнаехме, че ще бъде трудно, а имайки предвид, че се сблъскваме с нелеката съдба на хората, каузата ни се оказа и тежка.
От няколко години ( не помним вече колко – 5, 6, 7… ) по време на коледните и великденските празници се стараем да накараме колкото можем повече хора в нужда да забравят за малко за мизерията и нещата, които са ги споходили, като им поднесем хранителни продукти и малко грижа, като ги попитаме простичко “как си”. 
Сега малко и за тази коледна кампания… Както всеки път, благодарение на добри хора с големи сърца успяхме да съберем достатъчно средства за да осъществим плана и тази  Коледа. Малко преди да започнем раздаването на пакетите разбрахме тъжната вест, че нашата любимка баба Петра е напуснала този свят. Тя беше вдъхновение за нас. Спомена за нея ще топли душите ни, а терлиците, които ни изплете ще топлят краката ни! Натъжени продължихме приготовленията…
На 19.12.2021г. се събрахме, разпределихме закупените и дарените продукти, и започнахме с разнасянето на повече от 30 пакета. Посетихме нуждаещи се в с.Габра, с.Мусачево, с.Равно поле, с.Доганово, с.Огняново, с. Столник и с.Чурек. Приключихме уморени и удовлетворени. Каква кампания беше само, пълна с емоции, както бяха пълни и пакетите на хората ( пълни до горе с връх при това ).
 Всичко това се случи благодарение на всички вас – нашите дарители. Без значение колко и какво сте дарили, всички вие допринесохте да грейнат усмивки, да потекат сълзи от щастие. Малко но от сърце и душа, това е нужно на хората и те го получиха. Гордеем се, че все повече хора откликват на каузата на “Бъди човек” –  гр. Елин Пелин. Тази кампания трябва да благодарим на много хора. Хора, които трогнаха не само нашите сърца, а сърцата на много нуждаещи се. Благодарим, благодарим, благодарим.  Благодарим и на вас – Ротари клуб София Кепитал ( https://www.rotaryclubsofiacapital.org/) за отделените средатва и закупени продукти, на Станислав Стоянов  (https://www.facebook.com/profile.php?id=100001985357469 ) за дарените млечни продукти, и на Александър Тодоров (https://www.facebook.com/aleksandar.todorov.50) за дарените дървени играчки ( topkidsbg.com )
Дано сме оправдали очакванията Ви. Надяваме се да има повече хора като вас, за да живеем в един по-добър свят. Благодарим от сърце! Бъдете здрави! 
С уважение,
“Бъди Човек” – гр.Елин Пелин
Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions