(ЯНУ 16) Д-р Марина Стефанова гост-лектор на РКСК (+ГАЛ)

Днес Ротари клуб София Капитал имаше удоволствието да изслуша лекция от страна на г-жа Марина Стефанова – директор „Устойчиво развитие“ към Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и консултант на УНИЦЕФ България за програмата им за ангажиране на малките и средни предприятия „Благодетел“. Председател е на Българска асоциация на КСО специалистите.

.

Д-р Марина Стефанова е директор „Устойчиво развитие“ към Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и консултант на УНИЦЕФ България за програмата им за ангажиране на малките и средни предприятия „Благодетел“. Председател е на Българска асоциация на КСО специалистите.

Специализирала е корпоративна социална отговорност и социално предприемачество в Австрия, Великобритания и Швейцария. Сертифициран консултант по КСО към UNIDO, член на Огледалния комитет към БИС по ISO 26 000 и член на Работната група 13 към МТСП. Най-новият й проект CSR AdviceBoх я позиционира като един от онлайн предприемачите с кауза.

Марина Стефанова активно участва в международни проекти като автор, експерт, лектор и одитор в областта на корпоративната социална отговорност. Има публикувани 2 книги, 1 глава от книга и повече от 18 статии по темата за корпоративната социална отговорност. Преподава корпоративна отговорност и устойчивост във Фердинанд Порше юнивърсити (Австрия), Американски университет в България, Софийски университет, Висшето училище по застраховане и финанси и Университет „Проф. Асен Златаров“ в Бургас.

Д-р Стефанова отговори на множеството въпроси, които бяха зададени след края на срещата и беше поканен да започне да идва на редовните срещи на РКСК. Бяха обсъдени евентуални бъдещи проекти.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions