(ОКТ 11) Гост-лектор Драган Драганов на съвместна среща със Сателитен РКСК – Горна Баня (+ГАЛ) (+ВИД)

Днес Ротари клуб София Капитал имаше съвместна среща със Сателитния Ротари клуб София Капитал – Горна Баня в р-т Лебед от 19:00 ч. Срещата беше изпълнена с активности и разговори по различните точки от дневния ред. Бяха запознати присъстващите членове на семейството на Ротари клуб София Капитал с извършените дейности по приключили и текущи проекти. Взе се решение за подкрепа на 15тия ежегоден фолклорен конкурс-концерт “Български фолклор” (25 ноември 2017 г.), който се организира от Ротаракт клуб София, като това стана благодарение на искането за партньорство, отправено лично по време на срещата от президента на РАК София г-ца Ема Караджиян. Подкрепата отново ще бъде финансова от страна на нашия клуб, а така също и закупуване на билети и осигуряване на сладкарски изделия от верига сладкарници “Неделя” с личната подкрепа на собственика й г-н Георги Минчев.

По време на срещата беше дадена информация за текущата дейност на Сателитния РКСК – Горна Баня от председателствуващия го приятел Иво Иванов. Разяснения по дейностите даде и представителя на РКСК за СРКСК-ГБ, президент-електа Лина Маймарова. Бяха обсъдени предстоящите инициативи, проекти и развитие на членския състав. По отношение на Пре-ПЕТС-а, който ще се състои тази събота, бяха дадени насоки и информация относно това, какво е нужно още да бъде подсигурено и свършено от страна на Сателитния Клуб и РКСК.

Също така по време на срещата бяха връчени официално значките по време на церемония за прием на членове (тържествена част от приема за членство в РКСК) на приятели-членове в Сателитния РКСК-ГБ.

Обсъдиха се дейностите по Ротарианския Коледен Маскен Бал и се докладваха точките, по които има още работа да бъде свършена.

Срещата приключи към 22:00 ч. след 1 час лекция на нашия приятел Драган Драганов, която беше много интересна и образователна.

Видео от лекцията на нашия приятел Драган Драганов:

Галерия:

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions