(НОЕ 30) Редовна формална среща със скъпи гости от Македония (+ГАЛ)

Днес Ротари клуб София Капитал проведе своя редовна формална среща в р-т Лебед в кв. Панчарево. Срещата беше посетена от множество членове на клуба и 6 гости като трима от тях бяха от Ротари клуб Скопие Запад, Република Македония. Нашите приятели от Македония бяха в състав Goran Civkarovski – чартър президент, Ljupco Askilov – член на Борда и председател на Комисия за проекти, Goran Damcevski – член на клуба. Срещата премина в опознаване и разискване на евентуални взаимни бъдещи проекти, като се размениха покани за официални гостувания и общи срещи на 2та клуба в рамките на следващата календарна година.

По време на събранието беше обсъдена покана отправена към нашия клуб от 2ма гости от Ротаракт клуб София във връзка с провеждащият се 14ти ежегоден фолклорен конкурс концерт “Български фолклор”, който се организира от няколко от софийските Ротаракт клубове, а в събитието взимат участие около 10-15 състава по народни танци за деца и ученици от цялата страна. Припомняме, че Ротари клуб София Капитал от 2015 г. е сред основните спонсори на инициативата и тази година решихме да подкрепим отново със същата сума този проект.

Също така бяха взети решения за предстоящето Коледно народно тържество на Софийските Ротари клубове. Сбирката премина под знака на идеята за приятелство и взаимни дейности.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions