(НОЕ 08) Гост-лектор Румен Ралчев на съвместна среща с РК София Витоша с прием на нови членове (+ГАЛ) (+ВИД)

Днес Ротари клуб София Капитал проведе 19та редовна среща, която имаше формален характер и се състоя в р-т Лебед. Срещата беше съвместна с приятели-членове и гости на Ротари клуб София Витоша. Срещата започна с Химна на Република България, Химна на Ротари България, минута мълчание в памет на приятелите, които вече не са сред нас. Всеки един от присъстващите имаше по 30 секунди да се представи на останалите. Приятелите от Ротари клуб София Витоша направиха изложение на част от техните успешни и устойчиви проекти, в подкрепа на обществеността в гр. София. 

По време на срещата официално приехме двама нови кандидат-членове за редовни пълноправни членове – г-н Иван Йорданов, инженер по телекомуникационна дейност и г-н Петър Христов, одитор и финансист.  Спонсор за членство на двамата новоприети е г-н Димитър Мандраджиев.

Верни на традицията, че идеята за гост-лектори е един от нашите ангажименти за българското общество – да даваме възможност да се чуват размисли за въпроси и да намираме съвместно решението им, то на срещата имахме възможността да приветстваме гост лектор в лицето на генерал майор Румен Ралчев, в качеството му на Велик Приор на Велик Приорат България на Ордена на рицарите тамплиери на храма на Йерусалим.

По време на срещата беше оповестена и разискана организацията по Ротарианския Коледен Маскен Бал, който ще се проведе на 2 декември 2017 г. в гр. София.

Всеки присъствал на срещата получи листовки и сувенир (връзка за ръка) с националното знаме на България – тип мартеница с вплетен 3ти цвят – зелен.

Срещата започна в 19:30 и приключи в 22:00 ч.

Лекция на генерал-майор Румен Ралчев:

(очаквайте скоро)

Галерия:

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions