(МАЙ 5-6) Колоездачни състезания за купа „Долчини“ с подкрепата на Ротари клуб София-Капитал (+ГАЛ)

На 5 и 6 май 2018 година около зала Арена Армеец се проведе първото от серията състезания за 2018 г. за купата на „Долчини“ с подкрепата на Столична община и Ротари клуб София Капитал. В традиционното колоездачно състезание, включено тази година в програмата на „София – Европейска столица на спорта“ участваха над 220 състезатели разпределени в 5 възрастови групи. Формата на състезанието беше критериум по затворен маршрут, като в двата дни състезанието се проведе по различни правила. На 5 май критериумът беше с точки, разпределяни в спринт на всяка трета обиколка, а на 6 май бягане за издръжливост с отпадане. Състезанието в група Мъже – Елит се излъчи директно по БНТ.

Финансовата подкрепа от нашият клуб беше използвана за увеличаване на наградния фонд на състезанията. Нашият президент – номини Драган Драганов, имаше честта да награди най-младите участници и да подкрепи енергийния им баланс с торти от сладкарници „Неделя“.

Оставащите състезания са на 26 май 2018г. – Дупница- Сапарева баня с финал на изкачване в Паничище, 27 май – критериум в Дупница и на 16 -17 юни критериуми в Банско, Разлог и село Баня под слогана „По стъпките на римляните“.

Ротари клуб София Капитал кани всички ротарианци, приятели на колоезденето да се включат в тези велопразници.

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions