(ФЕВ 27) РК София Капитал и РК Beirut Cedars разменят клубни флагове (+ГАЛ)

По време на работно посещение в Ливан, членът на РК София Капитал Камен Величков посети публична лекция, организирана от Ротари клуб Beirut Cedars на 27 февруари 2019 г. в хотел Монро в Бейрут. По време на събитието, президентът на РК Beirut Cedars Рами Саркис и Камен Величков размениха флаговете на своите клубове. В церемонията участва и гостуващият ротарианец от Ротари клуб Lake Oswego в САЩ – Алан А. Базаз.

Лекцията в хотел Монро, посветена на законодателното въвеждане в Ливан на медиацията като средство за преодоляване на бизнес конфликти, беше посетена от ротарианци, студенти и представители на публичния и частния сектор.

От създаването си през 2010 година до днес РК Beirut Cedars е осъществил близо 150 проекта. Една от инициативите, в които участва заедно с ротариански клубове от цялата страна, се нарича „Заедно в Ливан“ (“Together in Lebanon”). Роналд Фара, паст президент и съосновател на РК Beirut Cedars сподели с Камен Величков, че целта е да се съберат заедно и да скрепят приятелството си със страната ротарианци от цял свят. Членовете на РК София Капитал ще бъдат добре дошли да се включат в следващото издание на инициативата, планирано за октомври 2019 г.

РК Beirut Cedars е част от Дистрикт 2452, който обединява Ротари клубове в девет държави на три континента: Ливан, Кипър, Йордания, Судан, Бахрейн, ОАЕ, Грузия, Армения и Държавата Палестина.

Галерия:

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions