(ФЕВ 23) Тържествено отбелязахме 113 години Ротари в Лебеда (+ГАЛ)

Ротари клуб София Капитал съобщава, че благодари за предоставената възможност да бъде символичен домакин на тържеството по случай 113 години Ротари, което се проведе на 23 февруари 2018 г. в р-т Лебед (мястото, където РК София Капитал се събира и работи). Мероприятието събра около 100 членове и приятели на Ротари от различни клубове от София, Берковица и Дупница. Специални гости на събитието бяха представители на Сдружението на творците с увреждания в България (СТУБ), които имаха нарочно организирана изложба с благотворителен характер, като всеки гост можеше да си закупи тяхно произведение. Множество произведения бяха закупени и запазени. По време на стегната вечер тип коктейл-тържество всеки Ротари клуб от София имаше възможност да представи своята дейност, чрез визуализиране на снимков и видео материал на специално изградения за събитието екран 4х5 метра, предоставен с любезната подкрепа на Техника под наем MULTIVISIA.

Срещата беше открита с нерелигиозна молитва от Церемониал-майстора на РК София Капитал приятелят Костадин Грибачев, а Президентът на Ротари клуб София приятелят Илия Илиев като представител на първия в България Ротари клуб удари камбаната и даде старт на тържественото откриване на вечерта. В последствие всички приятели пяха химна на Република България и се хванаха за ръце, за да продължат да пеят химна на Ротари България. Беше отдадена едноминутна почит към приятелите Ротарианци, които вече не са сред нас. Приветствия отправиха АДГ Константин Янакиев и АДГ Евгени Макавеев, а така също и ПДГ Нина Митева. Събитието в гостоприемния р-т Лебед беше съпроводено с тих мелодичен джаз, който заедно със свещите по масата създаде атмосфера за продуктивни разговори, обмяна на идеи и нови начинания в името на благото на българското общество. По време на вечерта беше удостоен приятелят Божидар Божинов със значка за заслуги Пол Харис. Наградата му беше връчена от президента на Ротари клуб София приятелят Илия Илиев и от ПДГ приятелката Нина Митева.

Накрая на вечерта беше организирана изненада от РК София Капитал и Сателитен РК София Капитал – Горна Баня, която целеше да приветства и отчете рожденика на вечерта – президентът на Ротари клуб София Капитал приятелят Димитър Мандраджиев. Приятелите дружно запяха “Многая лета” и му поднесоха специална торта с послание.

Вечерта беше организирана от Съвета на Президентите на Софийските Ротари клубове. Спонсори и партньори бяха р-т Лебед и Техника под наем MULTIVISIA

Галерия:

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions