Съвместна среща с Ротари клуб София Витоша с гост лектор Румен Ралчев – гр. София, р-т “Лебед” (08.11.2017@19:00 ч.)

Дата и час
8 ноември 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат съвместна среща с членовете на Ротари клуб София Витоша. Гости, които не са членове на някои от 2та клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде генерал-майор Румен Ралчев, Велик Приор на Велик Приорат България на Орден на Рицарите Тамплиери на Храма на Йерусалим (OSMTH).

Повече за гост лектора:

генерал-майор Румен Ралчев

генерал-майор, професор Румен Ралчев

О. р. генерал-майор Румен Ралчев е роден на 30 януари 1952 г. в София. Завършил е право в Софийския университет, полицейска школа и УНСС.

Служил в службите за сигурност. Бил е началник на охраната на Тодор Живков, Петър Младенов и на Желю Желев. Служил е в Управлението за безопасност и охрана (УБО), а след 1989 г. – в Националната служба за охрана (НСО). Напуска системата, преди да се пенсионира. От 1991 г. се занимава с частен бизнес. При първото си завръщане в България през 1996 г. Симеон Сакскобургготски избира неговата фирма „Балкан секюрити груп“ да го охранява.

Член-учредител е на Гражданското обединение за реална демокрация.

Румен Ралчев е Велик Приор на Велик Приорат България, и член на Магистралния съвет на Ордена на Рицарите Тамплиери на Храма на Йерусалим. Масон от 1991 г. Достигнал е най-високата 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари в България и е Стар Велик Майстор на същата.

Професор по езотерика.

Женен, има три деца.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions