Съвместна среща с Ротари клуб София Център с гост лектор Тодор Чобанов – гр. София, р-т “Лебед” (11.10.2017@19:00 ч.)

Дата и час
11 октомври 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат съвместна среща с членовете на Ротари клуб София Център. Гости, които не са членове на някои от 2та клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде доц. д-р Тодор Вълков Чобанов, заместник-кмет на Столична община по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”.

Повече за гост лектора:

доц. д-р Тодор Вълков Чобанов

доц. д-р Тодор Вълков Чобанов

Тодор Чобанов е роден на 11 септември 1977 г. в Асеновград. Той е магистър по история и археология от СУ “Св. Климент Охридски”, а от 2008 г. е доктор по археология.

Работил е като координатор на проекти в гражданския сектор, експерт в програма ФАР към МРРБ, началник на инспектората за културно наследство в Министерството на културата, консултант по културно наследство към постоянната работна група по връщане на незаконно изнесените ценности във ВКП и други.

От 2009 г. до 12 януари 2012 г. беше заместник-министър на културата. Назначен за заместник-кмет на Столична община по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”.

Тодор Чобанов притежава богата експертиза в областта на културно-историческото наследство. Автор е на редица публикации в сферата на археологията и опазването на културното наследство.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
 .

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions