Съвместна среща с Ротари клуб София Сити с гост лектор Димитър Недков – гр. София, р-т “Лебед” (13.12.2017@19:00 ч.)

Дата и час
13 декември 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат съвместна среща с членовете на Ротари клуб София Сити. Гости, които не са членове на някои от 2та клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде Димитър Недков на тема “Катастрофата на модерните елити – отказ от познанието”.

Повече за гост лектора:

Димитър Недков

Димитър Недков

Димитър Недков е автор на документални и художествени книги и филми. Сценарист и режисьор. Изследовател на историята на тайните общества.

Вярващ в разбирането, че… Божието величие е в това да укрие нещо.

Дипломант по темата “Фактът и документът в художествено-публицистичния текст”.

Продуцент, сценарист и режисьор на: авторския телевизионен сериал “Знакът на българина”, документалния телевизионен филм “Масонството в България”. Коментатор в: телевизионното предаване “Новото познание”; рубриката “Тайните общества” на телевизионното предаване “Въпрос на гледна точка”. Основател е на: продуцентската компания Story Studio, масонското списание “Светлина”. Автор е на: романа-утопия “Президентът”, проекта History Studio /www.historystudiobg.com/, трилогията “Знакът на българина”, книгата “Масоните се върнаха в България”, книгата “Третото хилядолетие на масонството”, романа “Заплахата Дан Браун”, книгата “Светът на масонството”, книгата “Поученията на масонството”, предговора на българското издание на “Философия на масонството” на проф. Джулиано Ди Бернардо, практическото ръководство “Алманах на Съвършенния зидар”, практическото ръководство “Требник на Свободния зидар”, тематичния годишен календар “Големите българи в масонството”. Организатор на: документалната изложба “Масонството в България”, научната конференция “Ценностите на съвременното масонство”. Консултант и участник в телевизионния документален филм “Тайните строители на България”. Съавтор на телевизионното предаване “Големите загадки-тайните на масонството”.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions