Съвместна среща с Ротари клуб Ботевград с гост лектор Деница Симеонова – гр. София, р-т “Лебед” (13.09.2017@19:00 ч.)

Дата и час
13 септември 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат съвместна среща с членовете на Ротари клуб Ботевград. Гости, които не са членове на някои от 2та клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде Деница Симеонова, изпълнителен директор на Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Повече за гост лектора:

Деница Симеонова

Деница Симеонова

Деница Симеонова е член на ABLE от 2015 г. Съосновател е на Central European Startup Awards (CESA) – Bulgaria. Дени е бакалавър по индустриално инженерство от „Технически университет – София“, а сега е в трети семестър на магистърска програма по електронно управление в същия университет. От две години е репортер в „Капитал Daily“ и „Капитал“, където отразява основно сектора на недвижимите имоти, предприемачеството и общи корпоративни новини. Предишният й опит е като експерт „Общи инвестиционни услуги“ в Българска агенция за инвестиции (БАИ). Освен в ABLE, Дени членува вече шест години в ESTIEM (European STudents of Industrial Engineering and Management), където е била лидер на международен комитет по публично финансиране, както и президент на локалната организация на студентската мрежа в България.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions