Съвместна среща с Ротари клуб София Възраждане с гост лектор Явор Колев – гр. София, р-т “Лебед” (29.11.2017@19:00 ч.)

Дата и час
29 ноември 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат съвместна формална среща с членовете приятели от Ротари клуб София Възраждане. Гости, които не са членове на някои от 2та клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде комисар Явор Колев на тема “Актуални тенденции на киберпрестъпността”.

Повече за гост лектора:

Комисар Явор Колев

Явор Колев

Комисар Явор Колев – началник на отдел “Трансгранична организирана престъпност” при Главна дирекция “Борба с организираната престъпност”.

Комисар Колев е началник на отдел “Трансгранична организирана престъпност” при Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” от 2012г. Преди това, от 2007г. е ръководител на специализирания сектор за разследване на Киберпрестъпления. Повереното му звено има национална компетенстност в борбата срещу национални и транснационални престъпни групи, занимаващи се с киберпрестъпност, трафик на хора и културно-исторически ценности. Под негово ръководство се намира и Националната контактна точка 24/7 за високотехнологични престъпления както и Единната точка за контакт на Български правоохранителни органи с Фейсбук.

Носител е на почетни отличния на МВР – 3-та, 2-ра и 1-ва степен, награден е с Почетен знак на МВР 3-та и 2-ра степен, както и Почетен медал на МВР, връчени от Министъра на вътрешните работи.

Носител е на почетен знак на Министерството на вътрешните работи на Беларус.

В работата си е получил редица писма за признателност на Директора на Европол за успешно проведени международни операции.

Първи носител е на наградата „Джовани Фалконе”, присъждана на професионалисти, работещи в областта на правораздаването и сигурността, за успешна борба с организираната престъпност, връчена му лично от Председателя на Фондация „Джовани Фалконе” – проф. Мария Фалконе.

Носител е на златен медал „Правосъдие, свобода, сигурност” за приноса му за присъединяване на Република България към Европейския съюз.

През 2006г. е награден с индивидуална награда „Полицай на годината” в България, а през 2011г. ръководения от него сектор е награден с колективна нагдада „Полицаи на годината” за приноса си в борбата с киберпрестъпността.

През 2010г. комисар Колев е награден със званието Рицар на книгата от Асоциация „Българска книга”.

През 2013г. е награден с почетен плакет на Директора на Службата за сигурност на САЩ (US Secret Service).

През 2014г. получава почетна грамота на председателя на Държавна агенция „Национална сигурност”.

През 2014г. комисар Колев е награден с Орден за полицейски заслуги на Кралство Испания.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions