Редовна среща на РКСК с гост лектор Пламен Матеев – гр. София, р-т “Лебед” (31.01.2018@19:00 ч.)

Дата и час
31 януари 2018 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат редовна формална среща с гост лектор. Гости, които не са членове на клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде Великият Майстор на Великата ложа на старите свободни и приети зидари в България проф. д-р Пламен Матеев на тема “Прилики и отлики между масонството и ротарианството”.

Повече за гост лектора:

Пламен Матеев

Пламен Матеев

Проф. Пламен Матеев е завършил Техническия университет в София през 1974 г. с отличие, специалност “Проектиране на електронно-изчислителна техника ” . Има публикации в областите на програмирането, настройките на служебни програми, компютърната графика и управлението.

През годините 1990-1997-а се дипломира в САЩ по специалността “Стопанска администрация ” и получава титлите “бакалавър” , “магистър” и “доктор” . Притежава специализации по програмно осигуряване във Франция, Германия, Дания, Италия и Финландия, по техническо осигуряване във Франция, Чехия, Англия, Норвегия и България, както и по стопанско управление в Русия, Канада, Австрия, САШ, Белгия, Англия, Италия и Германия.

От 2002 г. е председател на Български филиал на Международната асоциация на сертифицираните Майкрософт партньори. От 2007 г. е доцент във ВВМУ”Н. Й. Вапцаров”.

С решение на Академичния съвет от 24 юли 2013 г., професор Пламен Матеев е удостоен със званието „Почетен професор на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ на 01.10.2013 г.

От 30 май 2015 г. е Велик Майстор на Великата ложа на старите свободни и приети зидари в България и е преизбран за още 1 мандат през 2017 г.

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions