Редовна среща на Ротари клуб София Капитал с гост лектор Мария Арабаджиева – гр. София, р-т “Лебед” (06.12.2017@19:00 ч.)

Дата и час
6 декември 2017 г.
от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Място
р-т "Лебед"

Категории


Членовете на Ротари клуб София Капитал ще проведат редовна формална среща на 06 декември 2017 г. Гости, които не са членове на клуба може да присъстват. Гост лектор ще бъде издателят Мария Арабаджиева на тема “Издателят Мария Арабаджиева – история на нейните издателства “Мария Арабаджиева” (Абагар София) и “Мириам””.

Повече за гост лектора:

Мария Арабаджиева

Мария Арабаджиева

Ще Ви представя накратко себе си, работата ми и издателствата ми, които са делото на моя живот. Родена съм на 21.02.1956 г. в София. Завърших Френската езикова гимназия в София, след което заминах за Москва, където завърших с отличие Московския държавен университет по книгоиздаване и книгопечат, специалност „Икономика, организация и управление на издателска и полиграфическа промишленост“. След завръщането ми в България завърших второ висше образование, специалност „Стратегическо планиране и прогнозиране“ в ИИ „К. Маркс“. Работех последователно като експерт по планиране и прогнозиране в Държавната печатница „Г. Димитров“, след това като икономически и търговски директор в Издателство с печатница при БАН, след това в руско-българската издателско-полиграфическа фирма „Интерпринт“.

На 13 май 1990 г. създадох фирмата „Абагар Холдинг“ (издателска и книготърговска фирма), в която работя и днес и която носи моето име от 2002 г. През май 1996 г. създадох и второ издателство – “МИРИАМ ПАБЛИШИНГ”. Владея перфектно френски, английски, руски и италиански, както и компютърен дизайн и предпечатна обработка. Създател съм – автор или съставител – на множество книги и съм преводач и дизайнер на множество други. Известно време бях хоноруван преподавател във Философския факултет на Софийския университет, катедра „Печат“. 

Имам две деца – син на 27 години и дъщеря на 21 години, които и двамата работят заедно с мен в издателствата ни и са специалисти по превод, редактиране, художествено оформление и предпечат на книгите.

Повече тук в приложения файл

Място, време, куверт:

Събитието ще се състои в р-т “Лебед” от 19:00 ч.

Кувертът включва допускане на мероприятието, както и вечеря на блок маса. Има ограничени по брой и време на заявяване куверти на промоционално ниска цена (до изчерпавен на количествата), които може да изберете от менюто по-долу. Плащането се осъществява по банкова сметка, на ръка или чрез системата на PAYPAL
 
Регистрацията е задължителна!
.

Картата се зарежда....

Заявяване на място

Затворена е възможността за заявка на места.

Коментарите и пинговете са изключени.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions