(ДЕК 19) Подкрепа за кампанията БЪДИ ЧОВЕК в гр. Елин Пелин

И тази година Ротари клуб София Капитал взе отново участие в дарителската кампания БЪДИ ЧОВЕК в гр. Елин Пелин като се включи в осигуряването на хранителни продукти за семейства в нужда: 33 пакета с продукти от първа необходимост, 8 пакета със сладкиши за деца в нужда, както и закупуване на захранващи системи за човек със специфични нужди, и още едно нещо с което участниците много се гордеят (заплатен бе обяда на едно дете в неравностойно положение до март месец включително). За някой това може да са малки победи, но за нас са големи, толкова големи колкото и мечтите ни. Тази година се всички се постарахме да помогнем на всеки индивидуално, според потребностите му.

———- Forwarded message ———
From: Йоанна Лазарова 
Date: Mon, Dec 19, 2022, 21:31
Subject: Бъди човек гр.Елин Пелин
To: 

 

Здравейте, Ротари клуб София Капитал. Искаме да изкажем огромната си благодарност, че за поредна година ни гласувахте доверие и ни подкрепихте. Подадахте ни ръка в най – критичния момент за нас. Една седмица преди кампанията се чудехме дали да я проведем. Вървя си аз (Валето), увесила нос до земята, блъскам си главата как и с какво да осъществя кампанията, и точно в този момент виждам една широка усмивка Петър Христов) и въпроса
– Как върви кампанията, Вале?
Автоматично отговарям
– 660 лева налични, нито един пакет, и като цяло май зле.
– Не го мисли, ще помогнем.
От този момент на там просто започнаха да валят чудеса.
Благодарение на вас смело можем да заявим, че кампанията мина повече от успешно. Обичаме да си даваме цел и когато успеем да я постигнем сме доволни, но когато успеем да я надскочим сме щастливи. Тази кампания направихме 33 пакета, 8 пакета със сладкиши подсигурени от Пепи, дадохме 100 лева за закупуване на захранващи системи на човек болен от рак на стомаха, и още едно нещо с което много се гордеем ( платихме обяда на едно дете в неравностойно положение до март месец включително). За някой това може да са малки победи, но за нас са голями, толкова голями колкото и мечтите ни. Тази година се постарахме да помогнем на всеки индивидуално, според потребностите му.
Всичко това стана благодарение на Вас и всички други дарители, които ни подкрепихте.
Бъдете благословени и не преставайте да правите добро.
Весели празници Ви желаем.
Бъди Човек гр.Елин Пелин
Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions