(ДЕК 13) Среща 24 с гост-лектор Димитър Недков (+ГАЛ) (+ВИД)

Днес, Ротари клуб София Капитал проведе своята 24та поредна среща за Ротари годината 2017-2018, която се състоя в зала Ротари в р-т Лебед в кв. Панчарево до едноименното езеро. Срещата беше посетена от 26 приятели от клуба и гости. На срещата имахме удоволствието да приветстваме гост-лектор влицето на разказвачът на истории г-н Димитър Недков, който говори по темата “Катастрофата на модерните елити – отказ от познанието”. Срещата протече много интересно и можете да я гледате във частичен видео запис, който сме направили. Бяха отправени много въпроси и дискусията продължи над 3 астрономически часа. РКСК има традицията да кани за свои членове своите гост лектори и това също беше направено, чрез отправяне на официална покана към г-н Димитър Недков. 

Също така по време на срещата приветствахме един от доайените на българското Ротарианство – приятелят Свилен Симеонов, диригент на Видинската филхармония и Симфониета София, който ни запозна от части със своята дейност, а така също и с дейността на неговия син Борис, който е талантлив и млад български художник с множество призови места в национални и международни конкурси.

На срещата приветствахме гости също и от Ротари клуб София Триадица, Ротари клуб София Витоша, Ротари клуб Поморие, Ротари клуб Русе.

Повече за гости лектора:

Димитър Недков

Димитър Недков е автор на документални и художествени книги и филми. Сценарист и режисьор. Изследовател на историята на тайните общества.

Вярващ в разбирането, че… Божието величие е в това да укрие нещо.

Дипломант по темата “Фактът и документът в художествено-публицистичния текст”.

Продуцент, сценарист и режисьор на: авторския телевизионен сериал “Знакът на българина”, документалния телевизионен филм “Масонството в България”. Коментатор в: телевизионното предаване “Новото познание”; рубриката “Тайните общества” на телевизионното предаване “Въпрос на гледна точка”. Основател е на: продуцентската компания Story Studio, масонското списание “Светлина”. Автор е на: романа-утопия “Президентът”, проекта History Studio /www.historystudiobg.com/, трилогията “Знакът на българина”, книгата “Масоните се върнаха в България”, книгата “Третото хилядолетие на масонството”, романа “Заплахата Дан Браун”, книгата “Светът на масонството”, книгата “Поученията на масонството”, предговора на българското издание на “Философия на масонството” на проф. Джулиано Ди Бернардо, практическото ръководство “Алманах на Съвършенния зидар”, практическото ръководство “Требник на Свободния зидар”, тематичния годишен календар “Големите българи в масонството”. Организатор на: документалната изложба “Масонството в България”, научната конференция “Ценностите на съвременното масонство”. Консултант и участник в телевизионния документален филм “Тайните строители на България”. Съавтор на телевизионното предаване “Големите загадки-тайните на масонството”.

Видео:

Очаквайте скоро

Галерия:

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

Коментарите са изключени.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions