СКОРО (ОКТ 04): Ротари турнир по монополи и кешфлоу

Ротари Клуб София Капитал организира първото годишно издание на Ротари турнир по монополи и кешфлоу (благотворителен) с барбекю и пури на открито за всички членове на семейството на Ротари, както и приятели на идеята за служба в полза на обществото.

Целта на събитието е да се подпомогне пешеходната инфраструктура в района на Самоковско шосе от Околовръстния път на гр. София до изходната табела на с. Кокаляне в посока Самоков, като се реновират, ремонтират или надградят съществуващите 11 пешеходни зебри. За целта сме осигурили най-добрата фирма в България за тази дейност, която също ще подпомогне това благородно начинание, което ще спасява животи и предотвратява трагични инциденти.

Моля да се впишете в списъка на участниците:

https://docs.google.com/forms/d/19w2PX6jEymO7_yY6GcDwowT41qJndM53JyrosaFuWLw/viewform

Отговорите са изключени, но Вие можете да следите обратно през Вашия сайт.

One Response to “СКОРО (ОКТ 04): Ротари турнир по монополи и кешфлоу”

  1. […] Днес Ротари клуб София Капитал проведе своята редовна среща в р-т Лебед на ез. Панчарево. На срещата присъстваха множество членове на клуба и тя беше водена от президнет Сотир Немов. Дискусията по време на срещата се фокусира върху предстоящите проекти. Бяха взети решения за срещи, проекти, инициативи и програми. Следваща среща на клуба ще се състои отново в сряда от 19:00 ч. на същото място. Преди нея, тази неделя, клубът организира Ротари барбекю турнир по монополи и кешфлоу. Може да се запишете на следния адрес.  http://www.rotaryclubsofiacapital.org/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BE%D0%BA%D1%82-04-%D1%80%D0… […]

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions