Гост лектори

deinost-gostlektorРотари клуб София Капитал кани изтъкнати и признати специалисти за гост-лектори на своите събрания. По този начин спомагаме за развитие на различни казуси и инициативи, като даваме възможност за тях да се говори на наши срещи. Лекторите изказват позиция по въпроса, за който говорят и в последствие следва панел с въпроси и отговори и дискусия. Възможно е повече от 1 лектор да представя дадена тема.

Повече за нашите гост лектори, в хронологичен ред, можете да научите тук:

 

Стъпки за канене на гости:
1. – Предложение до Президента на клуба
2. – Президентът информира клуба и ако реши търси съгласието на членовете за предложения гост
3. – Насрочват се 3 дати в период от 3 месеца, които се комуникират в писмена форма, заложени в покана, която се изпраща по електронната поща до евентуалният гост, както и с копие до неговия поръчител (този, който е дал предложението за поканата). Поканата има срок за потвърждение и задължително RSVP в писмена форма за 1 от 3те дати. Поканата съдържа текста “…нашият приятел ПРИМЕРНО ИМЕ ФАМИЛИЯ пожела да бъде отправена покана към Вас в качеството ви на ЕДИ КАКЪВ СИ да бъдете наш гост НА ЕДИ КАКВА СИ ТЕМА/ТЕМА ПО ИЗБОР…”. Поканата задължително трябва да се изпраща от СЕКРЕТАРЯ на клуба с копие до президента, паст-президент, елект-президент и естествено госта.
4. – Когато се получи официалното потвърждение, то тогава се информира клуба и се залага в календара, като се канят и гости по мейл групата, както и по други канали – Facebook, Youtube, Twitter, др.

Сайтът благодари на WordPress | Преработен изначален дизайн на: Free WordPress Themes | Благодарение на MAGGO Solutions